Contacteer ons
David Cheng

Telefoonnummer : 19962626158

WhatsApp : +8619962526158

YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD

Daag de Grens uit 

 • YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD
 • YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD
 • YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD
 • YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD
 • YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken GIRO Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 5000000-10000000 Opgericht Jaar 2008
Export pct 70% - 80%
Inleiding

         Co. van de Yangzhou wordt Reuzekabel, Ltd gevestigd in China, een perfecte combinatie van GEMAAKT IN CHINA en GECREEERD IN CHINA in de kabelindustrie. De innovatie en het harde werk laten Reuzekabel toe maken grote passen in de 21ste eeuw.
  Bij kabel productie, controleert de Reuzekabel strikt de productkwaliteit. Onze fabriek heeft de ISO-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan en het typegoedkeuringscertificaat van DNV&GL, ABS, enz. ontvangen. Wij hebben moderne workshops die een gebied van meer dan 5.000 vierkante meters en hoge prestaties 50 productiemateriaal behandelen voor 3/6/8/12-bundel en dubbele vlechtkabel, die aan de behoeften van cliënten aan verschillende soorten kabels voldoen. De reuzekabel kan de productcertificaten volgens de eisen van cliënten, zoals ABS, DNV&GL, NK verstrekken, LR, BV, RINA, RS, enz.
     In kabel die netwerk leveren, plaatst de Reuzekabel - omhoog vier leverend basissen in de V.S., Italië, Brazilië en Panama. Wij voltooien de leverende basissenbouw in Afrika en Australië om een efficiënt leverend netwerk over de wereld te bouwen. Ondertussen, werkt de Reuzekabel met vele luchtvaartlijnen en scheepvaartmaatschappijen samen om de geschikte levering van hoogte - kwaliteitskabels aan onze klanten van te verzekeren over de hele wereld, verbetert de werkende efficiency van de klanten en bespaart de bedrijfskosten van klanten.

       In kabelmerk, genieten de merkkabels van Reus zoals GIRO® LIJN, FLEX GIRO®, GIRO® -6, MAXIMUM GIRO®, GIRO® MAXIMUM PLUS, van hoge reputatie van globale klanten en leiden de high-tech kabelontwikkeling.
  Met het beeld van trouw en eerlijkheid en met hoogte - de kwaliteitskabels van GIROmerk, het bedrijf heet warm klanten van allebei welkom nad verstrekt hen in binnen- en buitenland de best mogelijke diensten, en kijkt vooruit tobuild omhoog een schitterendere toekomst door gezamenlijke inspanningen.

Geschiedenis

Het bedrijf werd opgericht in 2010. Na jaren van ontwikkeling, is het één van synthetische kabelfabrikant met de meeste vitaliteit in China

Dienst

De beste gebruikers, te lezen gelieve zorgvuldig de volgende instructies vóór u orde onze kabels voor schepen.  

1. De breekweerstandswaarde wordt slechts aangeboden voor verwijzing. U moet de nauwkeurige grootte van de kabels geven.  

2. De technische gegevens zijn onderworpen aan de daadwerkelijke testwaarde van de kabel die maar nog niet worden gebruikt wordt geproduceerd om.  

3. Na gezet in gebruik, zal het meer en meer versleten worden. Als oplossing, kunt u tot slijtvaste in de schede steken opdracht geven om op de kabels te passen overwegend zijn toepassingen.  

4. Gebruik en Opslaginstructies onder Normale Arbeidsvoorwaarden:

① temperatuur: De het werk temperatuur zou geen 50 ℃ bij maximum moeten overschrijden. Het moet minder dan 45 ℃ zijn.

② de kabel kan niet samen met elektrolytisch koper of aluminium worden opgeslagen.

③ de kabel kan niet samen met chemische zuren zoals zwavelzuur worden opgeslagen.  

5. De lineaire die dichtheid in de catalogus wordt vermeld betekent het netto gewicht per meter.  

6. Om veilige exploitatie te verzekeren, biedt het bedrijf een noodzakelijke treksterkte aan. Gelieve te wijzen in de orde op de nauwkeurige diameter en de lengte van de kabels. De standaardlengte is gewoonlijk 200 m/110 binnen (1 in = 6 voet) of 220 m/120 binnen. Andere grootte voor de kabel is beschikbaar zoals vereist in de orde.  

7. Het wordt vereist om erop te wijzen in de orde of de ooglassen aan de ene kant worden gemaakt of van de twee einden, de grootte van de ooglas, en de verpakkingsmaterialen zoals pvc allebei zijn.  

8. Op verzoek, worden de kabels geleverd met certificaten in bijlage, als CCS, ABS, BV, NK, GL, LR, RINA, Kr, RS en andere classificatiebureaucertificaten. 

9. De polypropyleenkabel en de samengestelde kabel van de polypropyleengloeidraad absorberen geen water en zullen op water drijven; kabel de van de polyamidevezel (nylon) zal water absorberen en zal in water onderdompelen; de polyestervezel (HUISDIER) absorbeert zal geen water maar in water onderdompelen.

 

Ons Team

Het bedrijf heeft 200 personeelsleden en arbeiders waarin over 25% techniektechnici zijn.